Головна | RSSПонеділок, 20.11.2017, 08:37

Кременчуцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №28


 

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається вам мікроклімат у колективі?
Всього відповідей: 127
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Харчування

Порядок організації харчування дітей


НАКАЗ


31.08.12                                                                                                                                 № 130


Про організацію гарячого

харчування учнів. Попередження

харчових отруєнь та інфекційних 

захворювань учнів.




 Добре поставлене раціональне харчування учнів – один із важливих факторів виховання гармонійно розвинутого, здорового підростаючого покоління.

 Для забезпечення організованого гарячого харчування учнів І –ІІ –х класів.

НАКАЗУЮ:

1.Затвердити графік харчування учнів у шкільній їдальні:

  9.05 – 9.25 – 1 - 2 класи

  10.05 – 10.20 – 3 - 4 класи

  11.05 – 11.25 – 5 - 6 класи

  12.10. – 12.30 – 7 - 11 класи  

  13.00 – 13.30 – ГПД 1-х класів  

  13.30 - 14.00 - ГПД 2-4 класів

   

2. Класним керівникам і класоводам:

2.1. На батьківських зборах у вересні 2012 року обговорити питання "Основи раціонального харчування дітей." 

2.2. До 09.09.12р. провести на класних годинах бесіди "Режим харчування учнів",

  "Правила поведінки в шкільній їдальні ", "Обов'язки чергового в їдальні".

2.3 Замовлення на харчування учнів і оплату за нього проводити своєчасно.

2.4 З 02.09.12р. розпочати безкоштовне харчування дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, а також дітей, які стоять на обліку в тубдиспансері і в Автозаводському управлінні соц. захисту населення як малозабезпечена сім'я (за наявності відповідних довідок).

2.5 Встановити суворий контроль за безкоштовним харчуванням учнів. Замовлення подавати після 1-го уроку.

3. Відповідальність за загальний порядок в їдальні під час сніданку покласти на чергового вчителя, класоводів, класних керівників.

4. Учителям не затримувати учнів після дзвінка на перерву, не допускати запізнення учнів у їдальню.

5. Медичній сестрі школи:

5.1. Здійснювати постійний щоденний контроль за якістю їжі, а також сировини і продуктів, які поступають, слідкувати за дотриманням санітарних правил у їдальні як її працівниками так і учнями.

5.2. До 10.09.12р. скласти списки дітей, які знаходяться на диспансерному обліку по захворюванню шлунково-кишкового тракту, забезпечити їх дієтичним харчуванням.

5.3. Посилити контроль за організацією та якістю харчування, гігієнічним вихованням учнів у групі продовженого дня.

6. Призначити комісію громадського контролю за станом гарячого харчування учнів у складі 3 чоловік:

  Овчиннікова Н.В. – голова комісії

  Лук’яненко Т.В., Томчевська С.А. – члени комісії.

7. Голові комісії громадського контролю за станом гарячого харчування учнів Овчинніковаій Н.В.:

7.1. До 10.09.12р. ознайомити членів комісії з їх обов'язками.

7.2. Слідкувати за правильністю зберігання продуктів, за дотриманням термінів реалізації продуктів, які швидко псуються, за якістю їжі. Проводити комплексні перевірки раз на чверть. 

8. З метою попередження харчових отруєнь та інфекційних захворювань шеф-кухарю Проценко А.О.:

8.1. Не допускати до реалізації продуктів з простроченим терміном зберігання. При отримані продуктів вимагати наявність у накладних номера якісного посвідчення, дату виготовлення та термін зберігання.

8.2.Суворо дотримуватися правил зберігання і реалізації продуктів харчування.

8.3.Слідкувати за санітарним станом їдальні, обладнання, посуду.

8.4.Без бракеражу не допускати до реалізації виготовлені блюда і вироби.

9.Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора з НВР Лебедєву Н.П. 






Директор ЗОШ № 28                              І.М. Трохименко  

   
   







Пошук
Годинник
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кременчуг
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Освітній портал
Архів записів

Copyright MyCorp © 2017
Створити безкоштовний сайт на uCoz